Google Translate

Återförsäljare

Det finns olika kategorier att välja på för våra samarbetspartners.

 

Säljare

Extra arbete som säljare på Eciggen. På fritiden får du ett skoj stimulerande extraarbete där du helt påverkar din egna inkomst.

 

Återförsäljare butik

För dig som har butik, restaurang eller liknande. Du väljer själv om du säljer kit eller lösa e-ciggaretter som gästerna har just för kvällen. Perfekt att ha synbar i baren eller på säljdisken. Här finner du idag referenser som ICA Maxi, Statoil, Godisgallerior, Harrys, pubar och flertalet diskotek. Vårdcentraler har även eciggen som ett led i rökavvänjnings programmet.

 

Återförsäljare företag

För dig som har företag och vill ha eciggen som en marknadskanal. Reklamprodukt, gåva till kunder eller anställda. Eciggen kan fås med egen logga.

 

Affiliate

Eciggen affiliateprogram är gratis och ger medlemmar möjlighet att generera intäkter genom att, på sina hemsidor eller bloggar, placera en eller flera länkar som marknadsför produkter från Eciggen. Alla genomförda inköp från kunder som har klickat på dessa länkar kommer att ge en affiliate-provision. Affiliates verksamma i Sverige får sina tillgängliga intäkter utbetalade i form av lön med avdrag för skatt och sociala avgifter.

 

Klicka här för att kontakta oss, så diskuterar vi igenom det upplägg som passar dig bäst.

LADDA NED REKLAMSKYLTAR HÄR

1
2
3
4
5
visa-electron american-express mastercard
Flexsell AB (Eciggen) © 2017 | Design by: Nova Webbyrå