Google Translate

Köpvillkor

Fraktkostnad
Fraktkostnaden är alltid 59 kr per beställning när du handlar hos oss (gäller inom Sverige). Frakt till övriga länder visas i kassan och beror på paketets vikt och storlek. Vi levererar till Sverige och övriga Europa. Försändelsen ligger kvar på uthämtningsstället i 14 dagar. Hämtas inte paketet/brevet ut returneras det automatiskt till oss. För alla outlösta paket/brev debiterar vi dig 300 kr för att täcka våra omkostnader för frakt och hantering. Vid beställningar över 1 000 kr är det fri frakt.

Leverans
Avsändaren anges endast till Eciggen Flexsell AB, Box 56, 745 21 Enköping. Finns dina beställda varor på lager skickas ordern oftast samma dag, eller dagen därpå. I regel är alla våra produkter lagervaror och levereras inom 1-5 dagar, men om en produkt mot förmodan är slut i vårt lager tar det upp till 14 dagar att leverera varan eftersom vi först måste lägga en beställning hos vår leverantör. Är den försenad hos leverantör blir du informerad om detta och har då möjlighet att häva köpet.

Falska beställningar
Det är inte tillåtet att beställa varor i någon annans namn eller adress utan dennes vetskap och godkännande. Falskbeställningar polisanmäls och i anmälan anger vi alltid IP-adressen.

Ångerrätt
Enligt distanshandelslagen måste e-handlare erbjuda 14 dagars ångerrätt. Om du vill utnyttja ångerrätten så kontaktar du Eciggen Flexsell AB, Box 56, 745 21 Enköping, 010-45 00 300.

Reklamation
Vid reklamation står vi för returfrakten och ersättning av den defekta produkten, i form av antingen ny produkt eller pengarna tillbaka. Du har reklamationsrätt i 3 år och vi följer Allmänna Reklamationsnämnden vid
eventuell tvist. Om du vill reklamera en vara så kontaktar du Eciggen Flexsell AB, Box 56, 745 21 Enköping, 010-45 00 300.

Återbetalning
Kunden har rätt att återfå pengarna inom 30 dagar om denne häver köpet från den dag då vi mottagit meddelandet. Om vi företar omleverans eller avhjälpande av felet vid reklamation återbetalas eventuella fraktkostnader inom 30 dagar från den dag vi mottagit den reklamerade varan.

Loggning och lagring av kunduppgifter
Vi säljer eller förmedlar aldrig dina uppgifter till tredje part. Vi loggar endast information nödvändig för att du ska kunna genomföra köp, som adress och namn. E-postadress måste anges för att vi skall kunna skicka orderbekräftelse och orderstatus. Mobilnummer behöver bara anges om ni vill ha sms-avisering vid postförskottsbetalning. Vi loggar IP-adress enbart för användning vid falskbeställningar. Eciggen lagrar inga kreditkortsnummer. Det hanteras av Klarna AB. Klarna uppfyller kraven för PCI DSS.

Behandling av personuppgifter
Det är viktigt att du känner dig trygg när du handlar på Eciggen.com och därför följer vi alla bestämmelser i personuppgiftslagen.

Priser och rabatter
Samtliga priser inkluderar 25% moms. Vid köp över 2 000 kr erhålls 10% rabatt.

Åldersgräns
Du måste ha fyllt 18 år för att få handla hos oss. Är du yngre än 18 måste du ha förälders eller målsmans godkännande.

Kontakta oss
Du når oss via e-post info@eciggen.com.

visa-electron american-express mastercard
Flexsell AB (Eciggen) © 2017 | Design by: Nova Webbyrå